DURACIÓ:
200 hores totals.
150 hores teóriques i 50 hores pràctiques
OBJECTIUS GENERALS:
Desenvolupar les competències professionals per poder treballar amb seguretat i eficàcia en un servei bàsic de sala, desenvolupant habilitats pràctiques, coneixements bàsics i una actitud professional adequada.
OBJECTIUS ESPECÍFICS:
-
Conèixer el funcionament bàsic del sector de la restauració.
-
Aprendre les tècniques i procediments del servei de sala.
-
Adquirir habilitats per al servei bàsic a taula.
-
Desenvolupar tècniques de venda i recomanació.
-
Millorar la coordinació amb cuina i barra.
-
Aplicar normes d’higiene, seguretat i neteja.
-
Practicar situacions reals de servei mitjançant simulacions.
DIRIGIT A :
Persones que vulguin aprendre o ampliar el seus coneixements de restauració i bar.
MODULS QUE COMPOSEN EL PROGRAMA:
- Introducció al món de la restauració.
- Coneixements bàsics de sala.
- Serveis bàsics a la taula.
- Tècniques de venda i recomanació.
- Coordinació amb cuina i barra.
- Higiene, seguretat i normativa bàsica.
- Pràctiques.
- MÉS INFORMACIÓ: moliempresa@martorell.cat o al telèfon 93 775 31 01
- INSCRIPCIONS: Omplir aquest FORMULARI D’INSCRIPCIÓ (clicar a sobre de l’enllaç)