Traducció no oficial gentilesa de Google

CUEME

El projecte Cultura Emprenedora a l’Escola és un recurs impulsat per la Diputació de Barcelona, des d’Educació i Promoció Econòmica i Ocupació, amb l’objectiu de fomentar els valors de l’emprenedoria en els alumnes de cicle superior de primària. Aquest projecte, que vincula els centres educatius i els ens locals, es fonamenta en dos pilars bàsics: l’estratègia local i el projecte educatiu a l’aula. El primer assegura la integració del projecte en les polítiques municipals i el segon permet, a través de l’adquisició de competències bàsiques, fomentar la cultura emprenedora entre els alumnes, mitjançant la creació d’una cooperativa escolar.

Martorell participa en aquest projecte des del curs 2013-2014 amb l’escola Jose Echegaray, i posteriorment amb les incorporacions de les escoles Mercè Rodoreda, Lola Anglada i l’any passat es va incorporar l’escola El Pontarró, primera escola d’educació especial en participar en tot el projecte. Enguany Martorell segueix participant amb aquestes escoles amb gairebé 200 alumnes que crearan les seves cooperatives escolars.

Resum projecte “Cultura Emprenedora a l’Escola” curs 2022-23

Resum de les activitats realitzades per les cooperatives escolars creades a Martorell durant el curs 2022-2023 en el marc del projecte Cultura Emprenedora a l’Escola impulsat per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Martorell.

Escoles participants a Martorell el curs 2022-23: Escola José Echegaray, Escola Mercè Rodoreda, Escola La Mercè, Escola Vicente Aleixandre i Escola El Pontarró.