Formació per a empreses i emprenedors
DURACIÓ:
1 sessió PRESENCIAL. Total 1,5 h.
OBJECTIUS:
- Promoure el coneixement mutu, l’establiment de sinergies i d’acords comercials entre les empreses de productes alimentaris locals i de qualitat d’un territori i els establiments de restauració i comerços del mateix territori.
- Propiciar un espai de trobada i crear un clima de confiança que afavoreixi la voluntat de col·laborar i cooperar entre els diferents perfils de participants.
DINÀMICA:
La dinàmica que seguirem serà d’entrevistes ràpides (speed dates) d’una durada d’entre 4 i 6 minuts cadascuna (dependrà del volum de participants). Durant les entrevistes, enfocades a establir un primer contacte comercial, les empreses agroalimentàries presenten les principals característiques i singularitats els seus productes a possible compradors (restaurants i comerços); i els restaurants o comerços presenten també el seu projecte i les seves necessitats a nivell de producte agroalimentari.
PERFIL PARTICIPANTS:
Empreses de productes alimentaris i de qualitat interessades a vendre els seu producte a establiments de restauració, de cuina per a col·lectivitats i de comerços d’alimentació.
L’activitat estarà conduïda per Núria Serena de RAIELS SCCL (Iniciatives que arrelen).
- MÉS INFORMACIÓ: orusgm@esparreguera.cat
- PLACES LIMITADES Entre 18-20 participants. Places assignades per rigorós ordre d’inscripcions.
- INSCRIPCIONS: Omplint aquest formulari (Clicar sobre l’enllaç)
Amb el suport: