Respecte del PRIMER TRAM de la sortida d’ aquesta segona onada de COVID, destaquem:
RESTAURACIó I HOSTELERIA:
- Es podran obrir les terrasses al 100% i l’ interior al 30% del seu aforament, fins a les 21:30 hores en què l’ establiment haurà de tancar.
- No es pot consumir en la barra.
- Les taules hauran d’ estar separades per 2 metres de distància i amb un màxim de 4 persones per taula, llevat siguin del mateix grup bombolla, essent llavors d’ un màxim de sis persones.
- El repartiment a domicili seguirà com fins ara, fins les 23:00 hores.
En aquest primer període de la desescalada, els bars i restaurants podran obrir a l’interior amb aforament limitat* al 30% de l’autoritzat i s’ha garantir una distància mínima degudament senyalitzada de dos metres entre comensals de taules o agrupacions de taules diferents, i no es pot consumir a la barra. S’ha de garantir la ventilació de l’espai mitjançant ventilació natural o altres sistemes de ventilació.
A les terrasses, s’ha de garantir una distància mínima degudament senyalitzada de dos metres entre comensals de taules o grups de taules diferents. Es limita a quatre el nombre màxim de comensals per taula o agrupació de taules, llevat que pertanyin a la bombolla de convivència. S’ha de garantir la distància d’un metre entre persones d’una mateixa taula, excepte per a persones que pertanyin a la bombolla de convivència.
No es pot dur a terme servei en taula més enllà de les 21.30h. A partir d’aquesta hora l’establiment només pot dur a terme activitat de restauració per servir a domicili o per a recollida dels clients a l’establiment.
COMERç
Els comerços tindran un 30% de l’aforament en petit comerç i mercats no sedentaris.
- Establiments de menys de 800m2 poden obrir amb un 30% de l’ aforament i horari de tancament a les 21.00 hores.
- Centres Estètica i Perruqueries amb cita prèvia individual i sense ultrapassar el 30% d’ aforament.
*Tot i que ja es van calcular els aforaments en la passada onada