DADES DEL CURS:
del 4 de juny a l’1 d’agost de 2025
PRESENCIAL
150 hores teóriques i 50 hores pràctiques

OBJECTIUS GENERALS:
El curs té per objectiu formar cambrers capaços de desenvolupar de manera professional les tasques de bar i sala, aplicant les normes higienicosanitàries, gestionant el servei d’aliments i begudes, i realitzant operacions bàsiques de preparació, emmagatzematge i atenció al client, tot completant una estada de pràctiques professionals.
DIRIGIT A :
Persones en situació d’atur que vulguin aprendre o ampliar el seus coneixements de tall d’aliments i manipulació d’aliments.
MODULS QUE COMPOSEN EL PROGRAMA:
- Aplicació de normes i condicions higienicosanitàries en restauració
- Ús de la dotació bàsica del restaurant i assistència en el preservei.
- Servei bàsic d’aliments i begudes i tasques de postservei en el restaurant.
- Aprovisionament i emmagatzematge d’aliments i begudes en el bar.
- Preparació i serveis de begudes fredes i calentes al bar.
- Mòdul de pràctiques professionals no laborals
- MÉS INFORMACIÓ: moliempresa@martorell.cat o al telèfon 93 775 31 01
- PLACES LIMITADES: (Màxim 15 participants)
- INSCRIPCIONS: Omplir aquest FORMULARI D’INSCRIPCIÓ (clicar a sobre de l’enllaç)