Traducció no oficial gentilesa de Google

Molí Empresa Martorell > Activitats > Formació per a empreses i emprenedors > 12 RECEPTES PER A GESTIONAR AMB ÈXIT LES FINANCES DE L’EMPRESA

12 RECEPTES PER A GESTIONAR AMB ÈXIT LES FINANCES DE L’EMPRESA

14 de Maig - 16 de Maig
de 13.00 h a 17.00 h
Ajuntament de Collbató

Formació per a empreses i emprenedors

DURACIÓ:


3 sessions online. Total 8 h.

OBJECTIUS:


  • Donar a conèixer aquells aspectes bàsics de les finances que qualsevol professional i/o persona empresària de la PIME o persona empresària individual hauria de saber fer i gestionar per diagnosticar i optimitzar les seves finances, finançar els seus projectes i incrementar els resultats dels seus negocis.
  • Donar i treballar 12 receptes que hem de saber cuinar per optimitzar la gestió financera de l’empresa. Receptes que prenen molta més importància en aquesta etapa post-COVID.

PERFIL PARTICIPANTS:


Personal de les empreses i persones empresàries de PIMES i microempreses sense coneixements financers, que vulguin adquirir en tan sols 2 sessions aquells aspectes clau o receptes que s’han de saber per diagnosticar i gestionar amb èxit les finances de l’empresa.

METODOLOGIA:


Tres sessions de 2:40 h. Exposició de cada recepta acompanyada de presentació Power Point i retorn per a cada recepta a la visió de grup, amb preguntes senzilles per mantenir l’atenció de les persones participants. A més, es proposa un exercici a cada sessió aplicable a l’empresa participant, per portar fet per a la següent sessió.

CONTINGUTS:


Sessió 1

  1. Introducció. Impacte de la COVID-19 en la situació financera de les PIMES, com ens afectarà en la gestió financera a fer.
  2. Quina quantitat necessito per fer funcionar la meva empresa? El passiu del balanç.
  3. Com distribuir les inversions que necessito? L’actiu del balanç.
  4. Com mantenir l’equilibri financer per a que el meu negoci no es refredi?
  5. És bo endeutar-me? Fins on? Identificar les opcions que més ens convenen del finançament alternatiu?
  6. Sé interpretar el meu balanç? FM i les NRC (necessitats de recórrer al crèdit).
  7. Com gestiono la tresoreria? On s’amaga la tresoreria a l’empresa?
  8. Cas pràctic: Exemples de receptes 1, 2, 3, 4, 5 i 6.

Sessió 2

  1. El compte de pèrdues i guanys, vendre o guanyar?
  2. El marge que tinc és suficient?
  3. Els costos que tinc són coherents i necessaris?
  4. La generació de recursos versus el benefici.
  5. Tinc capacitat per endeutar-me?
  6. Què cal tenir en compte al demanar un préstec o crèdit i tenir èxit en la negociació.
  7. Conclusió: Les 12 receptes per gestionar amb èxit les finances de l’empresa.
  8. Cas pràctic: Exemples de receptes 7, 8, 9, 10, 11 i 12.
  9. Cada empresa participant, en finalitzar, hauria de saber diagnosticar les 3 principals millores que necessita el seu negoci, identificar les 3 principals receptes que li convindrien aplicar i tenir les pautes per demanar un préstec amb èxit.

 

Curs a càrrec de Núria Soriano Mas (NSM Consultors d’Empresa).  

 

El cost d’aquesta formació és de 960€, a l’alumne no li suposa cap cost, ja que la formació és subvencionada al 100% per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Collbató. Es prega compromís d’assistència.

 

 

Amb el suport:

Notícies Relacionades