DADES DEL CURS:
Dates: 15 al 30 d’abril de 2024
Hora: 15.00 h a 20.00 h
OBJECTIUS GENERALS:
Desenvolupar les competències professionals per executar tasques de tall, manipulació i embassament de productes relacionats amb la carn i el peix i que per tant es puguin incorporar a llocs de feina on s’executen aquestes tastes.
OBJECTIUS ESPECÍFICS:
- Obtenir carnet de manipulador d’aliments.
- Conèixer diferents part del producte i els diferents talls que es poden fer.
- Domini de les funcions necessàries en el procés productiu industrial de tall, embassar i manipular productes alimentaris.
- Coneixement de normativa de PRL.
- Presa de consciència sobre el medi ambient i l’impacte del món laboral en el mateix.
DIRIGIT A :
Persones en situació d’atur que vulguin aprendre o ampliar el seus coneixements de tall d’aliments i manipulació d’aliments.
MODULS QUE COMPOSEN EL PROGRAMA:
- El producte
- Fases del procés industrial
- Pràctiques de diferents talls i embassat de peix
- Manipulació d’aliments
- Prevenció de riscos laborals en treballs en empreses industrials productores de carn o peix
- Economia verda i sensibilització amb la sostenibilitat
- MÉS INFORMACIÓ: moliempresa@martorell.cat o al telèfon 93 775 31 01
- PLACES LIMITADES: (Màxim 15 participants)
- INSCRIPCIONS: Omplir aquest FORMULARI D’INSCRIPCIÓ (clicar a sobre de l’enllaç)