Traducció no oficial gentilesa de Google

Molí Empresa Martorell > Activitats > Formació per a empreses i emprenedors > AUTÒNOMS, NOVETATS 2025: L’eFRA

AUTÒNOMS, NOVETATS 2025: L’eFRA

25 de Octubre
de 09.30 h a 13.30 h
Ajuntament d'Esparreguera

Formació per a empreses i emprenedors

DURACIÓ:


1 sessió ONLIN. Total 3 h.

OBJECTIUS:


Davant la imminent aprovació de la llei que modificarà radicalment l’actual sistema de cotització del Règim Especial de Treballadors Autònoms (RETA), es fa necessari plantejar aquesta xerrada informativa per donar a conèixer els canvis que s’acosten en el pagament de les quotes d’autònoms i que impacten en un gran nombre de persones treballadores autònomes que conformen la major part del teixit empresarial català.

 

PERFIL PARTICIPANTS:


Persones autònomes empresàries individuals, professionals independents i empresaris/àries de microempreses i petites i mitjanes empreses que estiguin interessades a actualitzar-se sobre les novetats que els afecten.

METODOLOGIA:


La sessió es desenvoluparà en format de xerrada informativa en la que s’analitzarà l’impacte que tindrà el nou sistema de cotització del Règim Especial de Treballadors Autònoms (RETA) i de cadascuna de les mesures que hagin estat aprovades i que afectin a l’esfera del treball autònom. Es facilitarà el debat entre les persones assistents.

CONTINGUTS:


Sessió 1

  1. Les novetats del nou sistema de cotització. Quant pagaré de quota d’autònoms?
  2. Les bases i tipus de cotització del nou sistema de cotització. Quina serà la meva base de cotització?
  3. Les conseqüències del nou sistema de cotització. En què m’afecta?
  4. El cas especial de les persones autònomes societàries familiars col·laboradors i persones autònomes en el règim de mòduls d’IRPF.
  5. Altres novetats de l’esfera del treball autònom.

 

Curs a càrrec de Yolanda Presa Alamillos (YPAproject).  

 

El cost d’aquesta formació és de 330€, a l’alumne no li suposa cap cost, ja que la formació és subvencionada al 100% per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament d’Esparreguera . Es prega compromís d’assistència.

 

 

Amb el suport:

Notícies Relacionades