Traducció no oficial gentilesa de Google

Molí Empresa Martorell > Activitats > Formació per a empreses i emprenedors > PRESENTA ELS TEUS IMPOSTOS PER INTERNET I ESTALVIA TEMPS I DINERS

PRESENTA ELS TEUS IMPOSTOS PER INTERNET I ESTALVIA TEMPS I DINERS

18 de Novembre, 20 de Novembre
de 09.30 h a 13.30 h
Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (Camí del Riu s/n • 08760 Martorell)

Formació per a empreses i emprenedors

DURACIÓ:


2 sessions online. Total 8 h.

OBJECTIUS:


L’objectiu del taller és que les persones autònomes professionals i les microempreses a través l’elaboració d’un cas pràctic adquireixin una metodologia de registre, càlcul i presentació dels seus models tributaris per la seu electrònica de l’Agència Tributària, per dotar-les d’una major autonomia en la gestió dels seus impostos i per estalvia’ls-hi els costos d’administració.

 

PERFIL PARTICIPANTS:


Persones empresàries individuals i/o autònomes professionals independents que tinguin interès a conèixer la mecànica dels seus impostos, o que hagin realitzat el taller d'”Aspectes fiscals i comptables que els autònoms han de conèixer sobre el seu negoci” i vulguin aprofundir en la seva part pràctica de la presentació dels seus impostos.

 

METODOLOGIA:


La metodologia d’aquesta sessió, tant pel format presencial com en línia, se centrarà en la metodologia d’aprendre fent, activant a les persones participants en el debat, a la pràctica amb exercicis aplicats al seu projecte, aportant mètodes, eines i procediments pautats que facilitin l’autonomia a futur i un cop desenvolupada l’activitat. El model emprat es basa en una primera sessió més introductòria i inspiradora i una segona sessió molt pràctica i enfocada, partint de petites explicacions de com aplicar les eines triades per fer el pas al treball individual aplicat directament a les seves empreses.

CONTINGUTS:


Sessió 1

  1. Explicació de conceptes claus per a la presentació dels impostos: epígrafs d’activitat, béns d’inversió, despeses deduïbles, etc.
  2. Presentació del cas pràctic i explicació del funcionament del full de càlcul dels llibres de registres.
  3. Resolució del cas pràctic en estimació directa simplificada d’IRPF: registre comptable, càlcul i presentació dels models 130 i 100.
  4. Resolució del cas pràctic en estimació objectiva d’IRPF: càlcul i presentació dels models 131 i 100.

Sessió 2

  1. Resolució del cas pràctic de retencions de treballadors/es i professionals: càlcul i presentació dels models 111 i 190.
  2. Resolució del cas pràctic de retencions d’arrendaments: càlcul i presentació dels models 115 i 180.
  3. Resolució del cas pràctic en règim general d’IVA: registre comptable, càlcul i presentació dels models 303, 390, 349 i 348.
  4. Resolució del cas pràctic en règim simplificat d’IVA: registre comptable, càlcul i presentació dels models 303, 349 i 347.

 

Curs a càrrec de Yolanda Presa Alamillos (YPAproject).  

 

El cost d’aquesta formació és de 880€, a l’alumne no li suposa cap cost, ja que la formació és subvencionada al 100% per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Martorell. Es prega compromís d’assistència.

 

 

Amb el suport:

Localització

Notícies Relacionades