Traducció no oficial gentilesa de Google

Molí Empresa Martorell > Últimes Notícies > Formació > CURS DE TALL DE CARN I PEIX

CURS DE TALL DE CARN I PEIX

CURS DE TALL DE CARN I PEIX

El Centre de Promoció Econòmica de Martorell, Molí Fariner, acollirà un nou curs de tall de carn i peix que s’iniciarà el proper 15 d’abril de 2024 en horari de tardes.

El curs, que permetrà als alumnes sortir amb el carnet de manipulador d’aliments, tindrà una duració de 60 h formatives en la modalitat presencial.

Els alumnes aprendràn a desenvolupar les competències professionals per executar tasques de tall, manipulació i embassament de productes relacionats amb la carn i el peix i que per tant es puguin incorporar a llocs de feina on s’executen aquestes tastes.

Per a més informació podeu visitar  la pàgina del curs. 

Per fer la inscripció la podeu fer des de la pàgina del curs o omplint aquest formulari.