Traducció no oficial gentilesa de Google

Molí Empresa Martorell > Últimes Notícies > Fem Xarxa, Fem Empresa > ELS AJUNTAMENTS DEL BAIX LLOBREGAT NORD ORGANITZEN UNA JORNADA SOBRE TPV I BIZUM

ELS AJUNTAMENTS DEL BAIX LLOBREGAT NORD ORGANITZEN UNA JORNADA SOBRE TPV I BIZUM

ELS AJUNTAMENTS DEL BAIX LLOBREGAT NORD ORGANITZEN UNA JORNADA SOBRE TPV I BIZUM

En un entorn comercial cada vegada més digitalitzat, les empreses busquen constantment maneres de millorar l’experiència de compra dels seus clients i optimitzar la gestió financera. Amb aquest objectiu en ment, s’ha organitzat una jornada de formació dedicada a profunditzar el coneixement sobre els Terminals de Punt de Venda (TPV) i Bizum, dues eines clau en l’ecosistema de pagaments actual.

La formació, que es durà a terme a Martorell, està dissenyada per oferir als empresaris, gestors de comerç i responsables de finances una comprensió completa de com aquests sistemes poden beneficiar la seva activitat comercial. Des de la introducció als fonaments dels TPV, incloent-hi les seves modalitats físiques i virtuals, fins a una secció especial dedicada a Bizum, el programa promet ser una oportunitat única per a tots els assistents.

Els TPV, tant en la seva versió física com virtual, són presentats com a dispositius essencials per a la gestió de vendes i la realització de transaccions de manera segura i eficient. Per altra banda, Bizum, com a sistema de pagament instantani, s’ha consolidat com una solució àgil per a l’enviament i recepció de diners, simplificant enormement els pagaments digitals.

Aquesta jornada no només pretén dotar als participants de les eines necessàries per a implementar aquests sistemes en els seus negocis, sinó també explorar els beneficis que aporten tant a empreses com a clients.

La formació sobre TPV i Bizum representa un pas més en l’impuls de l’emprenedoria reafirmant el compromís de la comunitat empresarial amb l’excel·lència i la millora contínua. Empresaris i professionals de tota mena estan convidats a unir-se a aquesta iniciativa que promet transformar la manera en què les empreses interactuen amb els seus clients i gestionen els seus recursos financers.

Documentació relacionada

  • Informació del curs
  • Inscriu-te

Notícies Relacionades