Traducció no oficial gentilesa de Google

Molí Empresa Martorell > Últimes Notícies > Emprenedoria > Obertes les inscripcions a la 13a edició del programa ‘Accelera el creixement’

Obertes les inscripcions a la 13a edició del programa ‘Accelera el creixement’

Obertes les inscripcions a la 13a edició del programa ‘Accelera el creixement’

Obertes les inscripcions per a la 13a edició del programa ‘Accelera el creixement’, impulsat pel Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner, la Diputació de Barcelona i PIMEC. S’adreça a 50 empreses de la província de Barcelona, amb més de tres treballadors i més de cinc anys d’experiència, que vulguin fer créixer el seu negoci.

A través del programa, s’ajuda a les empreses participants a dissenyar i a implementar el pla de creixement per al seu negoci en transformació digital, internacionalització, millora de la comercialització, finançament i models de gestió i organització. Disposaran d’un acompanyament expert personalitzat i de més de 70 hores de formació per compartir experiències i aprenentatges que t’ajudaran a impulsar el teu negoci.

Des de 2012, ja hi han participat 597 empreses. Tres anys després les empreses han incrementat la facturació un 31%, han millorat els beneficis abans d’impostos un 31% i han augmentat la seva plantilla un 29%, de mitjana.

Les empreses interessades poden assistir a les sessions informatives programades el 7 de maig (16.00h), el 22 de maig (10.00h) o el 30 de maig (16.00h). Les inscripcions es poden fer al web www.acceleraelcreixement.com/es/.

Notícies Relacionades