Traducció no oficial gentilesa de Google

Molí Empresa Martorell > Últimes Notícies > Emprenedoria > TERMÒMETRE MENTORING PRIMER TRIMESTRE 2024

TERMÒMETRE MENTORING PRIMER TRIMESTRE 2024

TERMÒMETRE MENTORING PRIMER TRIMESTRE 2024

L’Ajuntament de Martorell, des del Molí Fariner, en col·laboració amb la Fundació Autoocupació i la Diputació de Barcelona col·laboren en el programa MENTORING. És una metodologia d’acompanyament personalitzat en què persones empresàries, directives o professionals amb àmplia experiència empresarial, en qualitat de voluntàries, aporten la seva experiència per a analitzar conjuntament els reptes del negoci i trobar-hi les millors solucions, mitjançant l’escolta activa i preguntes obertes, possibilitant el seu desenvolupament personal i professional i la consolidació i creixement del seu negoci.

El mentoring es canalitza mitjançant reunions online, amb una freqüència setmanal o quinzenal i durant un període d’entre 1 i 3 mesos, sempre en funció de les necessitats de les persones beneficiàries i atenent a la disponibilitat de les persones voluntàries. El caràcter voluntari dels mentors permet la gratuïtat del servei per als usuaris i les usuàries i la seva escalabilitat.

Per fer un seguiment de totes les relacions de mentoria que es duen a terme, es realitza un ‘Termòmetre Mentoring’ trimestralment, amb un rànquing on apareixen els indicadors de totes les entitats públiques que hi participen en el projecte.

Segons els resultats del primer trimestre del 2024, 47 empreses s´han començat a beneficiar del programa i s´han iniciat 20 relacions de mentoria que impliquen un total de 50 llocs de treball directes.

L´Ajuntament de Martorell destaca entre els CLSE de la província de Barcelona. En aquest sentit, durant el primer trimestre, es situa en primera posició en la derivació de mentors voluntaris, amb la incorporació de tres mentors nous. I, d´altra banda, entre els CLSE amb major nombre d´empreses noves i mentors nous, es situa en segona posició, amb un total de 7.

El Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell segueix promovent activament aquest programa, tot demostrant el seu compromís amb el suport al teixit productiu local i el manteniment de l´ocupació. Les persones interessades a participar-hi com a beneficiàries o com a mentores voluntàries poden escriure un correu electrònic a moliempresa@martorell.cat o trucar al 93 775 31 01.

Més imatges

Notícies Relacionades